Hvem er vi !

Huse på Jæren Linedancers ble etablert i1999. Klubben har pr i dag ca 70 medlemmer, og flere ikke-medlemmer som kun deltar på kursene. Totalt har klubben omlag 100 kursdeltakere, alt fra ungdommer til godt voksne. Linedanskursene starter opp i januar og august hvert år. Kursene en kan velge mellom er nybegynner, midtimellom og videregående. Alle mandager året rundt er satt av til sosialkveld hvor våre medlemmer kan danse i 2 timer. Her danser vi etter musikk som country, swing, Hip hop, funk, vals og latin. Med andre ord finner en litt for enhver smak. Dansene vi danser er fra kursene vi har lært.

I klubben vår vektlegger vi at alle skal føle seg inkludert og ivaretatt. Vi får muligheter til å reise både innenlands og utenlands for å delta på sosiale arrangement, workshoper og konkurranser. Her kan det nevnes den årlige turen til Gol som finner sted siste helgen i oktober på Pers hotell. Det er godt oppmøte og rundt 25 stk fra klubben som vanligvis reiser. Siste helgen i juli er det klart for countryfestivalen i Seljord. Helg på Ølberg har også blitt en kjekk sosial samling. Klubben arrangerer som oftest minst en workshop i året, der vi blir gjestet med noen av de beste instruktørene i verden. Av konkurranser kan vi nevne NM, EM, VM og mesterskap i andre land.

 

 

Ellers deltar vi blant annet med oppvisning på Potetfestivalen, Oljemessen, Klepp 24 og andre lokale arrangement.

 

Som dere ser er vi en aktiv gjeng som koser oss med dansen og deltar på mange morsomme begivenheter. Her er alle velkomne.

 

 

Litt historie:

Det var «Jærcowboyen» Arvid Mæland som startet linedanceklubben i 1999. Klubben ble registrert i Brønnøysundregisteret 04.09.2006. I mange år var vi i Jærvegen 275 på Hauge. I dag holder vi til i Bryggeriet på Tjøtta.