top of page

Hvem er vi !

Huse på Jæren Linedancers ble etablert i1999. Klubben har pr i dag ca 70 medlemmer, og flere ikke-medlemmer som kun deltar på kursene. Totalt har klubben omlag 100 kursdeltakere, alt fra ungdommer til godt voksne. Linedanskursene starter opp i januar og august hvert år. Kursene en kan velge mellom er nivå 1 (nybegynner), nivå 2 (midtimellom),nivå 3 (videregående) og country nivå 1-2 (nybegynner/midtimellom). Alle mandager året rundt er satt av til sosialkveld hvor våre medlemmer kan danse i 2 timer. Her danser vi etter musikk som country, swing, Hip hop, funk, vals og latin. Med andre ord finner en litt for enhver smak. Dansene vi danser er fra kursene vi har lært.

I klubben vår vektlegger vi at alle skal føle seg inkludert og ivaretatt. Vi får muligheter til å reise både innenlands og utenlands for å delta på sosiale arrangement, workshoper og konkurranser. Klubben arrangerer som oftest minst en workshop i året, der vi blir gjestet med noen av de beste instruktørene i verden. Av konkurranser kan vi nevne NM, EM, VM og mesterskap i andre land.

Ellers deltar vi med oppvisning på festivaler, Oljemessen, Julebyen og lokale arrangement ellers.

Som dere ser er vi en aktiv gjeng som koser oss med dansen og deltar på mange morsomme begivenheter. Her er alle velkomne.

Litt historie:

Det var «Jærcowboyen» Arvid Mæland som startet linedanceklubben i 1999. Klubben ble registrert i Brønnøysundregisteret 04.09.2006. I mange år var vi i Jærvegen 275 på Hauge. I dag holder vi til i Bryggeriet på Tjøtta.

bottom of page